Vindbaarheid Deel 4: Rich Snippets en affiliate marketing!

0
0
Loading ....

Vraag een GRATIS proefaccount aan op https://www.stellia.nl. En probeer het hoe makkelijk het is om een affiliate website te maken.

Wat zijn Rich Snippets?
Stellia CMS gebruikt structured data en verbetert daarmee de online zoekresultaten van uw website. Deze structured data kan door Google via Rich Snippets in haar zoekresultaten worden getoond. Dit betekent dat wij Google vertellen waar bepaalde content voor staat. Met Rich Snippets proberen wij uw website extra te laten opvallen bij de zoekresultaten van Google.

In veel gevallen toont Google deze informatie bij de zoekresultaten, bijvoorbeeld met sterretjes als u op zoek bent naar een vakantie. Bij producten kunnen onderdelen als prijs, valuta en voorraad getoond worden, maar ook de productspecifieke beoordeling en afbeeldingen.

source

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here